Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

НТЦ Америка -сложувалка и мемориски карти (88 дела)

More Views

НТЦ Америка -сложувалка и мемориски карти (88 дела)

Бидете прв кој ќе даде мислење за играчката

Достапност: НА ЗАЛИХА

МКД 1.000

Quick Overview

Автор: Ранко Рајовиќ
Година на издавање: 2012 година
ISBN: 978-86-88125-10-9

Сложувалка во боја од 88 дела и 2 мемориски карти за II фаза од програмата на МЕНСА-НТЦ систем на учење.

Details

Автор: Ранко Рајовиќ Година на издавање: 2012 година ISBN: 978-86-88125-10-9 Сложувалка во боја од 88 дела и 2 мемориски карти за II фаза од програмата на МЕНСА-НТЦ систем на учење.

Коко.мк е единствена специјализирана интернет продавница за едукативни и еколошки играчки.
Коко.мк не е бизнис, КОКО е приказна која почнуваме да ја пишуваме со дечињата за нивните лудории во светот на игрите и играчките.

Без талкање низ градот, без чекање на каса, се на едно место, КОКО носи се кај вас дома.
Единствена можност за купување во домашни услови и добивање на посакуваниот производ или услуга со еден клик.
Изберете си ја посакуваната услуга, термин а ние ќе резервираме за вас. Единствено место со висока гаранција за квалитет и достава до дома.

КОКО.МК
info@koko.mk
тел: 071/591-213

ТАГОВИ

Треба да ги одвоите со празно место а за фрази користете го (')