Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

Pertini ОВОШЈЕ ВО МРЕЖА

More Views

Pertini ОВОШЈЕ ВО МРЕЖА

Бидете прв кој ќе даде мислење за играчката

Достапност: НА ЗАЛИХА

МКД 629,00

Quick Overview

Комплет наменет за запознавање на децата со визуелните карактеристики на овошјето и зеленчукот.

Возраст: 3+

Details

Комплет наменет за запознавање на децата со визуелните карактеристики на овошјето и зеленчукот. Возраст: 3+

Коко.мк е единствена специјализирана интернет продавница за едукативни и еколошки играчки.
Коко.мк не е бизнис, КОКО е приказна која почнуваме да ја пишуваме со дечињата за нивните лудории во светот на игрите и играчките.

Без талкање низ градот, без чекање на каса, се на едно место, КОКО носи се кај вас дома.
Единствена можност за купување во домашни услови и добивање на посакуваниот производ или услуга со еден клик.
Изберете си ја посакуваната услуга, термин а ние ќе резервираме за вас. Единствено место со висока гаранција за квалитет и достава до дома.

КОКО.МК
info@koko.mk
тел: 071/591-213

ТАГОВИ

Треба да ги одвоите со празно место а за фрази користете го (')