Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

Pertini Кој со кого, што со кој

More Views

Pertini Кој со кого, што со кој

Бидете прв кој ќе даде мислење за играчката

Достапност: НА ЗАЛИХА

МКД 899

Quick Overview

Pertini Кој со кого, што со кој
4 теми: животни/бои и форми/контраст/спротивности

Возраст: 3+

Details

Pertini Кој со кого, што со кој 4 теми: животни/бои и форми/контраст/спротивности Возраст: 3+

Коко.мк е единствена специјализирана интернет продавница за едукативни и еколошки играчки.
Коко.мк не е бизнис, КОКО е приказна која почнуваме да ја пишуваме со дечињата за нивните лудории во светот на игрите и играчките.

Без талкање низ градот, без чекање на каса, се на едно место, КОКО носи се кај вас дома.
Единствена можност за купување во домашни услови и добивање на посакуваниот производ или услуга со еден клик.
Изберете си ја посакуваната услуга, термин а ние ќе резервираме за вас. Единствено место со висока гаранција за квалитет и достава до дома.

КОКО.МК
info@koko.mk
тел: 071/591-213

ТАГОВИ

Треба да ги одвоите со празно место а за фрази користете го (')