Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

Инструкции за плаќање со уплатница

Почитувани, Со цел да Ви обезбедиме пофлексибилно плаќање, ја имате можноста Вашата нарачка да ја платите преку уплатница во банка со пополнување на ПП10 уплатница. Откако ќе ја направите нарачката на нашата веб страна www.koko.mk во најскор временски рок ќе Ве контактираме да Ве известиме под кој број да ја платите фактурата. По извршената уплата Ве молиме информирајте не преку E-mail: contact@koko.mk

 

Потребни се следниве податоци:

1. Вашето име и презиме

2. Број на фактура по која сте уплатите

3. Сумата која сте ја уплатиле Најчесто се потребни 1-2 дена да се изврши преносот на пари, но доколку ни пратите слика од уплатницата или скенирана копија на нашиот E-mail, тогаш веднаш Ви ја испраќаме нарачката. Ова е пример како треба да биде пополнета уплатницата: