Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

д-р Ранко Рајовиќ

д-р Ранко Рајовиќ

Автор на Програмата НТЦ системот на учење е д-р Ранко Рајовиќ, лекар специјалист, роден во 1964 година, основач на МЕНСА Југославија (денеска Србија) и одел за талентирани NTC (Никола Тесла Центар), член е на бордот на директори на МЕНСА Интернационал и претседател на Комитетот на МЕНСА Интернационал за талентирани деца. Живее и работи во Нови Сад- Србија, оженет, татко на четири деца.
на страна

     

Set Descending Direction
на страна

     

Set Descending Direction