Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

РЕЦИКЛИРАЊЕ

More Views

РЕЦИКЛИРАЊЕ

Бидете прв кој ќе даде мислење за играчката

Достапност: НА ЗАЛИХА

МКД 1.900

Quick Overview

Игра која децата ги едуцира за процесот на рециклирање-сортирање.
Содржи: мапа на град со обележани места за отпадоци, канти за рациклирање и тематски поими, фигури, карти со задачи, коцка, дрво кое се сади како награда.
Димензии на кутијата: 30x7 h30 cm
Димензии на табла: 58x58 cm.

Возраст: 6+

Details

Игра која децата ги едуцира за процесот на рециклирање-сортирање. Содржи: мапа на град со обележани места за отпадоци, канти за рациклирање и тематски поими, фигури, карти со задачи, коцка, дрво кое се сади како награда. Димензии на кутијата: 30x7 h30 cm Димензии на табла: 58x58 cm. Возраст: 6+

Коко.мк е единствена специјализирана интернет продавница за едукативни и еколошки играчки.
Коко.мк не е бизнис, КОКО е приказна која почнуваме да ја пишуваме со дечињата за нивните лудории во светот на игрите и играчките.

Без талкање низ градот, без чекање на каса, се на едно место, КОКО носи се кај вас дома.
Единствена можност за купување во домашни услови и добивање на посакуваниот производ или услуга со еден клик.
Изберете си ја посакуваната услуга, термин а ние ќе резервираме за вас. Единствено место со висока гаранција за квалитет и достава до дома.

КОКО.МК
info@koko.mk
тел: 071/591-213

ТАГОВИ

Треба да ги одвоите со празно место а за фрази користете го (')