Моја Кошничка

Немате играчки во вашата кошничка.

Connect with Facebook

Добредојдовте!

Pertini ЗДРАВО СЕ ХРАНИМЕ

More Views

Pertini ЗДРАВО СЕ ХРАНИМЕ

Бидете прв кој ќе даде мислење за играчката

Достапност: НА ЗАЛИХА

МКД 999

Quick Overview

Едукативна игра со 5 сложувалки кои покажуваат сортирани групи на здрави намирници, како и нивна комбинација во здрава исхрана. На секоја сложувалка претставена е ПИРАМИДА НА ИСХРАНА со процент на учество на намирниците за да исхраната биде здрава и квалитетна. На овој начин децата подобро се запознаваат со видовите на храната, значењето и потребната количина на нивна употреба.

Димензии: 24х17 см
Возраст: 3+

Details

Едукативна игра со 5 сложувалки кои покажуваат сортирани групи на здрави намирници, како и нивна комбинација во здрава исхрана. На секоја сложувалка претставена е ПИРАМИДА НА ИСХРАНА со процент на учество на намирниците за да исхраната биде здрава и квалитетна. На овој начин децата подобро се запознаваат со видовите на храната, значењето и потребната количина на нивна употреба. Димензии: 24х17 см Возраст: 3+

Коко.мк е единствена специјализирана интернет продавница за едукативни и еколошки играчки.
Коко.мк не е бизнис, КОКО е приказна која почнуваме да ја пишуваме со дечињата за нивните лудории во светот на игрите и играчките.

Без талкање низ градот, без чекање на каса, се на едно место, КОКО носи се кај вас дома.
Единствена можност за купување во домашни услови и добивање на посакуваниот производ или услуга со еден клик.
Изберете си ја посакуваната услуга, термин а ние ќе резервираме за вас. Единствено место со висока гаранција за квалитет и достава до дома.

КОКО.МК
info@koko.mk
тел: 071/591-213

ТАГОВИ

Треба да ги одвоите со празно место а за фрази користете го (')